2018. június 23., szombat

Tenerife - 7

Ma felcsaptunk kalóznak és kihajóztunk a Flipper Uno fedélzetén a Los Gigantes kikötőből.

 
 
 
 A Los Gigantes sziklák valóban óriásiak, némelyik eléri az 500, de akár a 800 méteres magasságot is. Hatalmas dimenziók...
 
 Delfinek nyomába eredtünk a hajóval, és láttunk is ugrándozókat:
Jó nagy hullámok voltak, a hajó fel-le mozgott. A csendes kis hajókázás eseményei az ebéd környékén felpörögtek. Felszolgálták a paellát, amit jó étvággyal el is kezdtünk volna enni a fiúkkal, de akkor kitört a tengeri betegség a hajón. Egy kislány lehányta Marcit (meg előttünk a padlót), így aztán az étvágyunk is odalett. Aztán láttuk, hogy András is zöldül, majd ő is kimondta a kígyó nevét (boaaaaaaa).
 A helyzetet az mentette meg, hogy megálltunk a Masca öbölben fürdeni, és a hideg víz helyrehozta a gyomrokat. Trapézról lehetett a vízbe ugrálni, és persze a fiúk ezt nem hagyhatták ki:
Majd eztán következett a matrózok fő attrakciója: úgy etették a sirályokat, hogy a matróz a szájába vette a sajtdarabkát, amit a sirály röptében kikapott onnan a jó éles csőrével...de így legalább el tudtam készíteni a régóta vágyott sirályos képemet:

 
  Íme az emlékfotó a hajókázásról:
 A hajókázás után átmentünk a playa Puertito-ra, ahol a hírek szerint tengeri teknősöket lehet látni sznorkizás közben, de a teknősök eltűntek, helyettük fekete halacskák voltak.
Ez egy kis eldugott strand, ahol főként helyiek sátraznak hippi stílusban - ami Marci fantáziáját nagyon megmozgatta.
 A kis helyi büfénél ebédeltünk:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...