2018. június 18., hétfő

Tenerife - 2

Ma Tenerife egyik fő látványosságát, a Loro parkot látogattuk meg. Úgy szerveztük a napot, hogy megnézzük az összes show-t, és még az egyéb állatokra is jusson idő.
Rögtön a fóka show-val indítottunk:

 Aztán mentünk a pingvinekhez. Nagyon jó megoldás volt, hogy mozgó járda visz körbe a pingvinek birodalma körül, ahol most éppen tél van, sötétség és hóesés:


 Itt van a híres fehér tigris:


Aztán jött a delfin show, amit kétszer is megnéztünk, úgy tetszett a fiúknak:


 ...És a nagy attrakció, az orca show. Nagyon vicces volt, hogy a műsor megkezdése előtt a kamera a nézőközönséget pásztázta és az óriás kivetítőre közvetítette.
Marci is felkerült a kivetítőre, és rögtön elő is adta a kis táncát, amit nagy taps jutalmazott:
 Az orca show-t is kétszer kelett megnéznünk,



 ...és ráadásul második alkalommal a "splash zone"-ba ültünk a móka kedvéért, így aztán a műsor végére csuron vizesek lettünk, mert az orca-k jó nagyokat spricceltek:


Az állakert egyébként simán elmenne botanikus kertnek is, olyan gyönyörű a növényzet benne, mintha egy őserdőben járnánk:

 





Klassz volt a lombkorona sétány is, ahol papagályokat lehetett egészen közelről megfigyelni:




 ...no meg persze az akvárium, ahol nekem legjobban a medúzák tetszettek:




 Egész nap csak jöttünk-mentünk az állatkertben, hogy minél többet láthassunk belőle, így aztán zárásra már jócskán elfáradtunk.
Levezetésként az állakert közelében lévő playa jardín-ra mentünk.
Itt terveink szerint egy kicsit üldögéltünk volna a parton hallgatva a hullámok hangját, de persze a fiúknak nem lehetett megálljt parancsolni a hatalmas hullámok láttán. Először ruhában harcoltak a hullámokkal, majd miután csuronvizesek lettek, akkor átöltöztek fürdőruhába.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...