2018. augusztus 30., csütörtök

A fiúk Károlyban nyaralnak - 3. hét

Hétfő 08.27.
Mamával elmentünk reggel a piacra vásárolni és mire visszaértünk a fiúk már ébren is voltak. Reggeliztek palacsintát  majd el is indultunk a tollat megvenni Marcinak. Kaptak megint egy narancslét illetve egy csoki shake-et. Utána sétáltunk egy nagyot. Ebéd előtt értünk haza csak. Még ebéd előtt azért kimentünk a temetőbe, mert Jancsinak ma lett volna a születésnapja. Ahogy haza értünk Marci segített nekem ruhákat teríteni.
Ebéd közben megjött a skorpió. Ez már kisebb, pont befér egy nagyobb gyufás dobozba. 
Ebéd után játszottak egy jót a játék bogarakkal. Utána volt mandala színezés, be is fejezték, majd Marci befejezte a fogalmazás másolást, Matyi meg dolgozott anyával.  Volt utána telefonozás majd a játékos fiók rendezése / átnézése következett. Megnéztek egy filmet, volt popcornozás is. Kidíszítették a fogalmazásos fűzetett meg egy mappát.
Vacsora után ettek egy kis szilvát.
 




 
Kedd 08.28.
A reggel azzal indult, hogy anyával csináltunk 116 db töltött káposztát. A fiúk reggel egy kis gyerek kávét ittak majd elmentünk egy egy szelet pizzát venni reggelinek. Utána elsétáltunk az Ady emléktáblákhoz, majd cukrászda és haza. Kicsit játszottak, majd ebédeltek zöld paszuly levest és töltött káposztát. 
Ebéd után lejátszották a telefon idejüket, majd csináltunk egy kis házit meg a kollázst fejeztük be. 
Kellett menjek vásárolni pár dolgot és persze ők is jöttek velem. Meglátták a hot-dog kifliket és már csillogott a szemük, be is csempésztek a kosárba. 
Hazajöttünk, megnéztek egy filmet, kaptak popcorn-t majd ettek 2-2 almát.
Vacsoráztak, meg dumcsiznak az ágyba.
 
 

 
Szerda 08.29.





Csütörtök 08.30.
Reggel keltek a fiúk időben, reggeliztek Matyi pizzát, Marci pedig vajas lekváros kiflit. Utána olvastak, illetve segítettek rendet rakni, összepakolni meg ágyakat vetni. Ettek előre egy kis levest és a második fogást majd a vendégekkel.
Telefonoztak is majd ahogy megjöttek, körbevezették Barnit, ebédeltünk majd közösen telefonoztak. 
Megkávéztunk, majd elindultunk a parkba, de útba ejtettük a fagyizót is. Sétáltunk egy kicsit, majd letelepedtünk a játszótéren. A kedvenc a körhinta volt. Jó sokáig ott voltunk, majd Marci és én haza jöttünk, autóba ültünk és elmentünk paradicsomért. Mire onnan haza értünk, egy 10 percre jöttek a többiek is. 
Megsütöttem a miciket, nagyon jól evett mindenki, majd egy kis tiramisu következett.
Most beszélgetnek, eddig a szobában, most meg elvonultak a fürdőbe és beszélgetnek a lányokról meg a szerelemről. Hihetetlen milyen szövegük van  😁.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...